Tulipa sitten vietettyä koko vapaa päivä KHKS;ssa.

Lähdin aamulla kotoa jo klo 9 kohti linja-auto asemaa. Auto Hämeenlinnaan lähti 9.15. Syynä reissuuni oli käynti työpaikkalääkärin vastaanotolla uusimassa lääkeresepti.(ei niitä pieniä sinisiä ;), vaan verenpainelääke)

Samalla näytin lääkärille vasenta kättäni, joka on jo yli viikon ollut väriltään punertava ja olen tuntenut siinä ajoittain puutumista. Lääkäri määräsi minut oitis sairaalaan tutkimuksiin. Sanoi kädessäni olevan verenkierto häiriön, pahimmassa tapauksessa jopa laskimotukoksen.

Niinpä sitten hyppäsin sairaalalle menevään linja-autoon ja ilmottauduin päivystykseen.

Noin puolentoista tunnin päästä hoitaja kutsui minut sydänkäyrään ja verenpaineen mittaukseen. Hommahan oli äkkiä ohi. Seuraavaksi piti tulla verikokeiden otto ja siitä parin tunnin päästä lääkäri.Mutta verikokeita ei kukaan tullut ottamaan.

Noin klo 14 tuli kiireinen lääkäri, joka tutki käteni ja passitti ultraäänikokeeseen. Sanoi vielä, että jos mitään tukosta siinä ei löydy niin asialle ei tehdä mitään.

Ultraan pääsinkin ihmeen nopeasti. Mennessäni hoitaja käski riisuutua, pikkuhoususilleen (?), jotta jalkani saadaan kuvattua. Ihmettelin asiaa, sillä käsihän piti kuvata. Hoitaja kipaisi lukemaan paperit ja totesi, niinhän se olikin.

Kuvaus tapahtui nopeasti, vain olkapää ja kainalo kuvattiin.Käsivartta ei kuvattu lainkaan, vaikka kipuhan oli siinä. Ja mustelmat, jotka ilmestyivät itsekseen.

Klo 15 olin jo taas päivystyksen puolella. Ilmottauduin luukulla ja kysyin saanko lähteä.Ei, vaan lääkärin pitää ensin tulla paikalle.

Siitä alkoi loputon odotus.

Neljältä kysyin koska lääkäri mahdollisesti tulee. Oli kuulemma kiireinen, ilmoitettu on.

Viideltä sama vastaus. Kuudelta kävin ilmoittamassa, että lähden kotiin. Olinhan jo ollut 7 tuntia.

Silloin hoitaja hätääntyi ja sanoi soittavansa lääkärille.Ilmeni, ettei lääkäri ollut koskaan saannut tietää , että odotin päivystyksessä. Puhelimessa hän sitten sanoi, ettei kädestäni löytynyt tukoksia. Ja antoi luvan lähteä kotiin.

SIIS AIVAN TURHAA ODOTUSTA! OLEN TOSI PETTYNYT SAIRAALAN TOIMINTAAN. JA VIELÄ PÄIVYSTYS PUOLI!