Olen asunnut nykyisessä asunnossani jo 28 vuotta.Aina sanoin:Mihin sitä nyt kotoansa lähtisi.Mutta nyt asiat ovat toisin.
Kuukausi sitten hain jo yhtä asuntoa, mutta myöhästyin päivällä.Asunto oli jo ehditty vuokraamaan.Se olisi ollut 50 neliön saunallinen rivitaloasunto. Se ei siis ollut tarkoitettu minulle.
Nyt tytär soitti maanantaina ja kysyi olenko huomannut uuden rivitaloasunnon vuokrausilmoituksen.No, en ollut pariin päivään edes katsonut Jokakoti.fi sivuja. Ja siinähän se oli, juuri kuin minua varten.
Saman päivän aikana jo menin suoraan SP-koti toimistoon ja kyselin asuntoa.Kaikki kuulemma ok, jos vaan saan vuokraennakon järjestettyä.Asunnosta pyydettiin peräti kahden kuukauden ennakko.
Tiistai aamuna soitto sosiaalivirkailijalle ja sieltä myönteinen lausunto kuukauden vuokravakuudesta.Toinen siis jäi itselleni maksettavaksi.No sekin asia tuli hoidettua.
Ja keskiviikkona taas takaisin asuntovälittäjän luokse.Kävimme katsomassa asunnon ja ihastuin tietenkin siihen heti.Olihan se vuonna 2011 rakennettu ja vielä käyttämättömässä tilassa.
Iltapäivällä sitten tuli tieto, että vuokranantaja hyväksyi minut asukkaaksi.Vuokrasuhde alkaa siis 1.3.2012.
Siis sehän on JO VIIKON päästä!  heart
Onneksi minulla on sitten koko kuukausi aikaa tyhjentää tämä nykyinen asuntoni.Onhan tota tavaraa kerääntynytkin näiden melkein 30 vuoden aikana.
Kevään myötä aloitan siis UUDEN ELÄMÄN!!!!