Olen jo pidemmän aikaa kärsinyt oikean jalan kivusta. Välillä on sellainen tunne kuin jalka "halkeasi" sisältä ja silloin tulee kirvelyn tunne mukaan. Näytin jalkaani työpaikkalääkärille, joka määräsi siihen Mobilat voidetta.Kuitenkin tilasin myös vastaanotto ajan terveyskeskukseen. Siellä nuori mieslääkäri tutki jalan ja antoi viikon sairaslomaa. Sanoi vielä, että jos jalka ei ole parantunut viikon levon jälkeen, se kuvataan.

Ehdinpä olemaan päivän töissä ja illalla se oli taas kipeä. Sattui niin mukavasti, että kahden viikon vapaapäiväni olivat peräkkäin, joten olin taas viisi päivää poissa.

Maanantaina soitin terveyskeskuskseen ja minun käskettiin soittaa tänään omalääkärille aikaa. Sen sainkin jo aamupäiväksi.

No jalka kuvattiin ja lääkäri teki diagnoosinsa, rasituksesta johtuvia hiusmurtumia. Nyt sairasloma jatkuu 12.6. asti. Sitten lääkäri soittaa minulle ja kertoo jatkosta.

Nyt vaan lepoa jalalle. Onneksi aurinko paistaa ja voin nauttia parvekkeella neulomisesta.

Ja ensi maanantaina lähden Seijap:n ja monen muun Neulomolaisen kanssa Korian tehtaalle. Kiva nähdä muitakin Neulomolaisia.

Aurinkoisia päiviä toivotellen!  Hymy